miércoles, 9 de octubre de 2013

LA COMUNICACIÓ AUDIOVISUAL

Abans de tot la comunicació audiovisual és tot aquell intercanvi de missatges entre persones a través d'un sistema tecnològic sonor i/o visual. La mediació tecnològica és un element indispensable en aquest tipus de comunicació.
Els sistemes de comunicació audiovisual tradicionals són: la ràdio, el cinema i la televisió. Actualment s'han consolidat nous sistemes de comunicació audiovisual com per exemple Internet o els videojocs, que ja comencen a estudiar-se i a denominar-se com a tals.
Actualment quasi tot allò que ens envolta està transmès per la comunicació audiovisual, en gran diversitat de zones del món podem tenir a l’abast algun sistema de comunicació audiovisual.
Amb els nous sistemes de comunicació audiovisual s’han creat nous mons i xarxes d’informació il·limitades per a la població mundial.

Però cal dir que degut a aquesta xarxa il·limitada d’informació apareixen desavinences entre moltes informacions.
Potser ens hauríem d’asseure i reflexionar sobre l’ús que n’estem donant, ja que en moltes ocasions ens precipitem a l’hora d’interpretar els mitjans que utilitzem.

Un mètode eficaç d’informar-nos correctament del que succeeix al món podria ser realitzar una comparació exhaustiva de la mateixa noticia en la varietat de sistemes de comunicació i mitjans dels que disposem a l’actualitat.

Per tant obtindrem una percepció mes amplia i clara de la realitat que ens envolta i podrem arribar a comprendre el control i la dependència que ens crea la mala utilització i els mals hàbits dels sistemes de comunicació audiovisual.





Salutacions,

No hay comentarios:

Publicar un comentario