viernes, 4 de octubre de 2013

AULES AUTOSUFICIENTS

Benvinguts/des

Avui us parlaré de les aules autosuficients, amb el canvi produït en les escoles i instituts,on ara s’opera d’una forma diferent envers a anys anteriors.
Aquest vídeo ens parla de la importància que té la tecnologia en l'àmbit educatiu, ja que aquesta ens aporta nous coneixements, noves sensacions, nous aprenentatges i una visió més amplia construint nous camins per a l’educació.
A més amb les aules autosuficients es crea una forta motivació de cara als infants que des que van provar les Tablet tenen més ganes d'anar a l'escola.






Abans d'aplicar una nova metodologia s'ha de formar a un equip professional de l’educació, uns professors per a que resolguin qualsevol dubte o incidència que pugui sorgir de la posada en pràctica de les noves tecnologies per a l’educació.
Així cada infant pot desenvolupar les seves capacitats d’una manera eficient i eficaç alhora.

Hem de fer una petita reflexió, degut als canvis de la societat que ens envolta en tot l’àmbit educatiu, s’han de prendre mesures per adequar les aules a les necessitats dels alumnes, encara que avui en dia la despesa econòmica que suposa la adequació de les aules als canvis crea una petita barrera.

Amb gran esforç, poc a poc arriben les noves tecnologies a l’aula i fan possible una familiarització d’aquestes noves eines i nous mètodes d’ensenyança per als infants, els quals obtindran gran diversitat de conceptes sobre el mon que els envolta i podran desenvolupar-se amb més facilitat en el seu dia a dia.

Salutacions,

No hay comentarios:

Publicar un comentario