viernes, 15 de noviembre de 2013

TANCAMENT BLOG D'HABILITATS COMUNICATIVES

Bon dia, 

Finalment avui es produeix el tancament del blog degut a la seva respectiva avaluació.
El blog m’ha servit  de gran ajuda per a desenvolupar capacitats sobre les competències digitals, cap a tota la sèrie de continguts explicats a classe.
Serveix com una gran eina de suport, realitzant una reflexió conseqüent a cada article, la qual cosa ha propiciat el repàs de la matèria d’una manera molt amena i entretinguda que ens fa apropar cada cop més i relacionar les TIC en l’àmbit de l’educació envers l’aprenentatge.

La realització d’un blog personal aporta unes responsabilitats importants pel que fa a la difusió que fem de la informació i la repercussió que té.
M’ha resultat molt constructiu i satisfactori,  conèixer mes aspectes  sobre aquests tipus de programes/recursos TIC, apropant-me  a les diferents eines de les quals es disposen en l’ensenyament actualment.

Tota la sèrie de coneixements i conceptes adquirits gràcies a la creació del blog ha proporcionat que pugui dur a terme i desenvolupar una diversitat de metodologies i estratègies, en les quals les TIC tenen un gran pes. Aixi en un futur no molt llunya podré aplicar aquest conjunt de continguts de l’assignatura d’habilitats comunicatives com a professional de la educació.


Salutacions i fins un altre,


 Tornaré!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario